Nya klubbkläder

05 MAJ 2019 17:48
Slöinge TK har inlett ett samarbete med Team Sportia i Falkenberg. Dom har tagit fram en ny klubbprofil. Klicka på Läs mer för mer info och en länk till klubbkläderna.
  • Skapad: 05 MAJ 2019 17:48

Slöinge Tennisklubb har inlett ett samarbete med Team Sportia i Falkenberg. Dom har tagit fram en ny klubbprofil,se länk nedan. Ni kan när som helst prova och beställa kläder i affären i Falkenberg eller så mailar ni in er beställning.

Måndagen den 13 maj kl 17.00-19.00 har vi klubbdag i tennishallen med Team Sportia på plats. Då kan ni komma och prova och titta på kläderna. Det kommer också att finnas möjlighet att köpa skor och övrig tennis/padel utrustning.

Klubben får kickback på allt ni handlar för, så för att stötta Slöinge tennisklubb gör följande:

Steg 1 Bli medlem i TeamSportias Sportklubb (görs på hemsidan)

Steg 2 välj medlemskap i Förening. Välj Slöinge tennisklubb. Och spara.

Ni som redan är medlemmar i vår Sportklubb. Logga in. Gå in på din profil och lägg till medlemskap i förening och välj slöinge tennisklubb.

Som medlem i Slöinge Tennisklubb har ni 20% rabatt på tennis och padelutrustning i butiken i Falkenberg.

Klubbkläder från Team Sportia

Skribent: Linda Bengtsson