Klubbstege

Prefab klubbstege riktar sig till vuxna motionärer som komplement till kurser och motionskommitténs aktiviteter.

Målgrupp: Motionärer medlemmar i Slöinge TK, herrar och damer gemensamt. Inget krav att delta i kursverksamheten eller motionskommittén.

Syfte: Ett komplement till nuvarande två alternativ för vuxna, dvs. kurs och/eller motionskommitténs verksamheter. Prefab-stegens syfte är att få fler att välja tennis som motionsform och samtidigt tycker om tävlingsmomentet.

Spelform: Högst rankad spelare står högst upp på listan. Därefter i fallande ordning. Listan kompletteras efterhand fler anmäler sig. Du har rätt att utmana tre namn före dig på listan. Alla matcher spelas på tid. 10 min inbollning och 50 minuter matchspel. Flest antal vunna game under 50 minuter vinner matchen.

Bokning av bana/bollar: Sköter man via klubbens bokningssystem samt används egna speldugliga bollar.

Anmälan: Sker fortlöpande under året.

Kostnad: Förutom banhyran är det kostnadsfritt att delta i Prefab-stegen.

Resultatuppföljning: Efter varje spelad match som förändrar tabelläget meddelas detta till tävlingsledningen.

Tävlingsperiod: 1 maj -30 april, prisutdelning sker 1 maj i samband med Guldsmed Oskar Perssons Generationsdubbel.

Upplysningar: Tävlingsledningen fyller på deltagarlistan efterhand som nya anmälningar kommer in.

Uppdaterad: 02 MAJ 2019 20:33 Skribent: Linda Bengtsson

Följ oss på sociala medier

Postadress:
Slöinge TK - Tennis