Hugo

Hur länge har du spelat tennis?
Jag började spela tennis när jag var fem år gammal och spelade ganska intensivt tills jag var 16 då andra intressen tog över tennisen. Började sedan igen hösten 2018 och har återfått entusiasmen för tennis.

Vilka olika utbildningar har du genomfört som är kopplade till tennis?
Jag har gått tränarutbildningen ”Tennisens Plattform” i Jönköping 2020. Men jag skulle säga att den överlägset största utbildningen jag fått är att studera tränare som har tränat mig under alla dessa år, har haft många fantastiska tränare som har lärt mig mycket om allt från teknik och taktik till hur viktigt det är att vara aktiv och engagerad på banan för att träningarna ska bli effektiva och roliga.

Vilket år började du jobba på Slöinge Tennisklubb?
Började som tränare 2019 men har även varit tränare till och från i ungdomen.

Vad är roligast med att jobba på Slöinge tennisklubb och varför är det roligt?
Det roligaste tycker jag är att få vara på banan och lära ut tennis. Tycker det är otroligt givande att lyckas göra eleverna nöjda och att ge tips som får dem att utveckla något inom tennis.

Uppdaterad: 18 MAJ 2020 20:22 Skribent: Linda Bengtsson

Följ oss på sociala medier

Postadress:
Slöinge TK - Tennis