Gym

Alla medlemmar över 15 år är välkomna att använda klubbens gym

Gym Team Sportia

Klubbens gym är litet men ordentligt utrustat. Här finns b.l.a rack och skivstång med fria vikter upp till 180 kg, hantlar från 1 – 42.5 kg, motionscykel, roddmaskin och löpband. Upp till åtta personer får plats i gymmet samtidigt.

Slöinge Tennisklubb vill uppmuntra alla medlemmar att träna allsidigt. Därför bjuder vi alla aktiva kursdeltagare i tennis och padel på fri tillgång till gymmet under hela träningsterminen. Övriga medlemmar kan lösa årskort för 500 kr. Pengarna återinvesteras oavkortat till att utveckla gymmet.

All nödvändig information om regler och bokning finns nedanför. Träning sker på egen risk.

Slöinge tennis klubb gym

Gymmet är öppet från klockan 06.30 till 23.00.
Ytterdörren är låst dygnet runt – det krävs personlig tagg för att komma in.

Plats för åtta

Gymmet har plats för max åtta personer samtidigt.

Ansvar

Släpp aldrig in personer i gymmet då du som gått in med din tagg kommer hållas personligt ansvarig vid eventuell skadegörelse eller stöld.

Friskvårdsbidrag

Ni som har möjlighet att via er arbetsgivare tipsar vi om att både gym och kursavgifter är giltiga skäl att ansöka om friskvårdsbidrag för. Klubben ordnar kvitto till er som ni kan uppvisa för er närmaste chef. Medlemsavgift går dock inte ansöka om via friskvårdsbidrag.

Säkerhet

Gymmet är kameraövervakat och all utrustning är stöldskyddsmärkt.
På Gym Team Sportia har vi åldersgräns på 15 år. Personer under 15 år får endast använda gymmet i sällskap av vårdnadshavare.

Nyckel

Kontakta vår vaktmästare för att kvittera ut en tagg. Engångskostnad 50 kr. Avgiften betalas endast via Swish.

Swishnummer: 123 237 46 92

Vaktmästare: 070 039 38 61

Kostnad

Medlemsavgift och en årskostnad. Båda avgifterna betalas in via bokningssystemet MATCHi. Deltar du i någon av våra kurser behöver du inte betala in årskostnaden. Vi har inget familjeerbjudande för gymkortet.

Ordningsregler

• Ingen utrustning på gymmet får användas utomhus.
  • Du kan lyssna på din egen musik under träningen. Koppla in din mobil i uttaget.
  • Använd endast rena träningskläder och rena inomhusskor.
  • Lämna lokalen i samma skick som när du kom.
    Släck, stäng fönster och se till att ytterdörren stängs ordentligt.
  • Låt alltid andra medlemmar använda träningsutrustningen när du själv vilar.
  • Torka av träningsutrustningen du använt.
  • Plocka undan vikterna efter dig.
  • Visa hänsyn till andra medlemmar i lokalen.
  • Klubbens drogpolicy gäller i klubbens alla lokaler.