Inbjudan Familjeskillz tennis

Varmt välkomna till en ny kurs augusti – september

Målgrupp: Barn 4–5 år. Förälder medverkar på banan i samspel med sitt barn.

Träningsdag: Torsdagar klockan 1700-1800.

Datum: 15/8, 22/8, 29/8, 5/9, 12/9, 19/9,

Kursavgift: 660: – Gäller för 1 barn+förälder.

Plats: SIA tennishall men även utomhus vid lämpligt väder. Så ta med kläder för både ute och inne.

Ledare: Anton Petersson & Elin Johansson. Certifierad MultiSkillzinstruktörer.

Nyanmälningar: Följ den här länken

Anmälan: Senast 4 augusti.

Bakgrund: Det finns forskning som säger att 2 av 3 barn i dag rör sig för lite och vi har aldrig haft så många stillasittande barn som i dag. Detta faktum medför att när barnen kommer till tennisen har de inte den koordinationen som krävs för att underlätta inlärningen till tennissporten.

Syfte: Med Familjeskillz är att i ett tidigt stadie bli bekväm med att springa, hoppa, kasta, rulla och leka med bollar. Barnet kommer alltid med en förälder och båda är involverade i träningen. Detta är ingen tenniskurs utan mer grundläggande koordinationsträning som är nödvändig för allt idrottande. Vi använder ingen speciell boll, utan tar i stället hjälp av massor av roliga redskap och olika bollar.

Välkomna