Anmälan till Familjeskillz tennis

Vårterminen 2024 startar vi upp en ny kurs i Slöinge TK. Familjeskillz Tennis är en rolig introduktion till idrott för barn mellan 4-5 år.

Det finns forskning som säger att 2 av 3 barn i dag rör sig för lite och vi har aldrig haft så många stillasittande barn som i dag. Detta faktum medför att när barnen kommer till tennisen har de inte den koordinationen som krävs för att underlätta inlärningen i den relativt tekniskt svåra sporten tennis.

Syftet med Familjeskillz är att i ett tidigt stadie bli bekväm med att springa, hoppa, kasta, rulla och leka med bollar. Barnet kommer alltid med en förälder och båda är involverade i träningen. Detta är ingen tenniskurs utan mer grundläggande koordinationsträning som är nödvändig för allt idrottande. Vi använder ingen speciell boll, utan tar i stället hjälp av massor av roliga redskap och en mängd olika bollar.

Anmälning sker på mail till dan@sloingetennisklubb.org
Du kan också anmäla dig direkt via MATCHi genom att klicka här

Familjeskillz Tennis Inbjudan

Familjeskillz Tennis anmälan