Jockes Minne 2023 – Lottning & spelschema

Slöinge tennis klubb gruppfoto

Lottning och spelschema är nu publicerat för klasserna maxisingel, pojk- och flicksingel. Klicka här för att komma till turneringens översiktssida.

Anmälningstiden har nu utgått. Se deltagarlista och samlingstider för alla klasser i PDF:en nedanför:

Deltagarlista

I början på höstlovet bjuder vi in ALLA klubbens barn och ungdomar, som medverkar i kursverksamheten, till festligheter i SIA-hallen. Med glädjen i centrum vill vi hedra vår bortgångne tidigare ordförande Jocke Bergqvist med lek, tävlingar och spel.

Jockes Bergqvists minnesfond, tillsammans med anhöriga, har meddelat att de vill avsätta medel från fonden för dagarna. Alla aktiviteter är kostnadsfria.

Minitennisgruppen samlas måndag 30 oktober kl. 17. Lek och lite prova på att tävla. Röd boll. Anmälan i tennishallens foajé senast 16 oktober.

Miditennisgrupperna samlas tisdag 31 oktober kl. 17. Vi kommer att ha lite olika tävlingar. Orange boll. Anmälan i tennishallens foajé senast 16 oktober.

Maxitennisgrupperna pojkar/flickor samlas måndag 30 oktober kl. 09. Grön boll

Flicksingel samlas måndag 30 oktober kl. 12. Gul boll. Vandringspris.

Pojksingel samlas tisdag 31 oktober kl. 12. Gul boll. Vandringspris.

Anmälan till maxi, pojk och flicksingel görs genom att följa den här länken. Anmälningstiden utgår måndag 16 oktober

Välkomna
Tävlingssektionen.

Om Joachim Bergqvist minnesfond
Jocke 1963.12.08 – 2022.02.04 har lämnat oss i stor sorg och saknad. För att hedra honom har vi startat Jocke Bergqvists Minnesfond’ i Slöinge Tennisklubb. Detta för att fortsätta hans ideella arbete och stora engagemang för barn, ungdomar och flyktingar i Slöinge Tennisklubb. Pengarna ska oavkortat gå till sådana projekt, vilket var det som Jocke brann för allra mest.

Skänk en gåva till hans minne och för att hans engagemang ska leva vidare. Bankgiro: 5821-2101.

Segrare 2022 Pojksingel: Ewan Bob

Segrare 2022 Flicksingel; Stella Rosengren