Medlemskap

Som medlem i Slöinge TK har du flera förmåner, bland annat reducerad ban- och eventhallshyra. Som medlem stöttar du också klubben och får möjlighet att göra din röst hörd på våra årsmöten

Bli medlem

Du kan bilda medlemskap på två olika sätt. Välj själv vilket som är enklast för dig.

För betalning med BG eller Swish

Klicka här och följ instruktionerna.

Ditt medlemskap aktiveras så fort medlemslistan uppdateras. Observera att detta kan ske med viss fördröjning då vår administratör måste uppdatera medlemslistan manuellt.

För betalning via vårt banbokningssystem

1. Klicka här för att registrera ett konto på Matchi om du inte har ett sedan tidigare.
  2. Logga in på ditt Matchikonto
  3. Klicka här och följ instruktionerna

Ditt medlemskap aktiveras omedelbart vid betalning via vårt banbokningssystem.

Avgiften gäller per kalenderår.

Junior (0-20 år): 150 kr

Senior (21- år): 250 kr

Familj: 400 kr (inkluderar två seniorer plus obegränsat antal juniorer 20 år eller yngre. Alla ska vara folkbokförda på samma adress)

Som medlem har du flera förmåner

• Reducerade bokningspriser på alla våra tennis- och padelbanor
  • Det blir billigare för dig att boka eventhallen
  • Helårskort på gymmet för förmånliga 500 kr. 0 kr för dig som är med i kursverksamheten
  • Du får möjlighet att göra din röst hörd på årsmöten
  • Varje medlemskap stöttar föreningen ekonomiskt så att vi kan bevara anläggningen i fint skick och skapa ett brett utbud av aktiviteter för dig
  • Riktade erbjudande via mejl från våra samarbetspartners/sponsorer
  • Möjlighet att delta i evenemang som klubben arrangerar
  • Ju fler medlemmar klubben har, desto bättre genomslagskraft får vi i dialog med kommun, förbund och sponsorer.