Träna tennis på egen hand

För att utveckla ditt tennisspel ytterligare och verkligen lära dig att omsätta de tips som du får på träningarna, rekommenderar vi att träna mycket på egen hand. Nu får du som junior i vår kursverksamhet ännu bättre chans till detta genom möjlighet till spel för kraftigt reducerat pris.

Slöinge Tennisklubb erbjuder 50% rabatt på ett spelkonto som bara får användas vid bokning av
tennisbanor. Kostnad: 30–40:-/timme. Erbjudandet gäller både inomhus och utomhus. (Gäller ej bokning av padelbanorna.)

Spelkontot ska registreras i barnets namn och kommer att få en särskild märkning i vårt bokningssystem (matchi) “Tennisskola”

OBS! Erbjudandet gäller bara de juniorer som ingår i klubbens kursverksamhet. Vid denna
typ av bokning kräver vi att samtliga spelare på banan är medlemmar i klubben. Det går bra att spela
med sina föräldrar och andra icke-juniorer under förutsättning att de är klubbmedlemmar.

För att aktivera ett tennisskolekonto och få det registrerat av vårt kansli krävs det att målsman bekräftar önskemål om att få ett nytt konto registrerat i barnets namn.

Kontakta Hugo Bergström för mer information hugo@sloingetennisklubb.org

Det är fullt möjligt att ha flera konton i bokningssystemet bara kontona har olika mailadresser.